8 листопада класний керівник Кривунченко Н.І. провела відкриту виховну годину в групі першого курсу «Кухар. Кондитер» на тему «Хліб – усьому голова». Тема виховної години обрана недаремно, вона тісно пов`язана з майбутньою професію учнів. Головною метою заходу було: прищепити здобувачам освіти повагу до праці людей причетних до виготовлення Хліба, виховати шанобливе ставлення до рідної землі. Тема виховної години розкривається шляхом використання різних форм та методів роботи: бесіди, розповідей, перегляду відео, декламування віршів.В нашій країні хліб здавна вважався символом святості, радості, щастя, здоров'я та багатства. Його шанують, ним присягають, скріплюють договір, з ним пов’язують добробут і навіть саме життя. Виховна година була сповнена цікавих і невідомих фактів про хліб. Учні були святково вбрані та справжньою прикрасою став власноруч випечений коровай.